صنایع دستی
اولین ویژگی مشترکی که در تمام تعریف صنایع دستی در مقالات قبلی خواندیم دست ساز بودن آن و عدم استفاده از هرگونه دستگاه در ساخت آن است.
و همچنین در مقاله های قبل گفتیم که انسان در ابتدا ابزار شکار و دفاع برای خود میساخت که کم کم به سبب یکجا نشینی و افزایش نیاز های خود دست سازهای انسان اولیه از وسیله شکار و سلاح به ابزارهایی برای سهولت زندگی تغییر کرد.
کم کم با پیشرفت تمدن ها علاوه بر کارایی دست سازه های انسان اولیه زیبایی آن ها نیز مورد توجه قرار گرفت و در نتیجه هر یک تبدیل به یک اثر هنری شد.
هر منطقه متناسب با مواد در دسترس خود و زیبایی هایی که در اطراف خود میدید و می شناخت صنایع دستی منحصر به فرد خود را تولید میکرد . به همین دلیل است که هر منطقه صنایع دستی مختص خود را دارد و هر کدام از زیبایی هنری خاصی برخوردارند.
امروزه اکثر ما در خانه های خود از صنایع دستی شهر های مختلف استقاده میکنیم. و آن ها علاوه بر کاربرد خاصی که دارند به عنوان یک اثر هنری در خانه های ما به خودنمایی مشغولند.
.jpg)
درباره تاثیرات هدیه تبلیغاتی بر مخاطب و مشتریان بسیار سخن گفتیم.در این مقاله می خواهیم راجع به استفاده از صنایع دستی به عنوان یک هدیه تبلیغاتی و اهمیت و تاثیر آن بر مخاطب صحبت کنیم.
هدیه تبلیغاتی به آن کالایی گفته می شود که به عنوان هدیه به همکاران و مشتریان تقدیم می شود. این هدیه می تواند از صنایع دستی انتخاب شود که ارزش آن در میان ما ایرانیان بسیار زیاد است و البته بسیار محبوب.
صنایع دستی به دلیل زیبایی چشم گیری که دارد و اینکه برگرفته از فرهنگ غنی ایرانیست برای ما بسیار ارزشمند است.و از طرفی تنوع بسیار بالای این محصولات هم در نوع محصول و هم در قیمت و هزینه باعث میشود صنایع دستی به عنوان یک هدیه تبلیغاتی به دل هر مخاطبی حتی مشتریان خارجی نیز بنشیند.ضمن اینکه منحصر به فرد بودن صنایع دستی خود فاکتور ویژه ایست که هر هدیه تبلیغاتی ای آن را ندارد.
محصولات صنایع دستی به عنوان هدیه تبلیغاتی هم از زیبایی خاص و منحصر به فردی برخوردار است و هم به دلیل کاربردی بودن آن مورد استقبال مخاطبین قرار میگیرد. که این دو ویژگی یعنی داشتن زیبایی و کارایی به طور همزمان باعث استقبال ویژه ی مخاطبین از هدیه تبلیغاتی صنایع دستی می شود.